Τα έξοδα αποστολής ποικίλουν ανάλογα με τον τύπο, το μέγεθος και το βάρος των αντικειμένων.

Έχουμε διαμορφώσει την πολιτική μας σχετικά με την αποστολή εμπορευμάτων όσον το δυνατό πιο δίκαια.

Οι χρεώσεις αφορούν χερσαίους προορισμούς (εκτοs των νήσων) περιοχές που δεν χαρακτηρίζονται από την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών ως δυσπρόσιτεs.

Για νησιώτικουs προορισμούς και για περιοχές που βρίσκονται εκτός δικτύου εξυπηρέτησης (courier), και χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες, τα έξοδα αποστολής θα διαφοροποιούνται.

Για προϊόντα μεγάλου όγκου και βάρους η αποστολή γίνεται μόνο με μεταφορική εταιρεία.τα έξοδα αποστολής θα διαφοροποιούνται.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε τα εξής που αφορούν διακίνηση εμπορευμάτων με τις μεταφορικές  και αφορά διανομείς σε κεντρικές πόλεις και πρωτεύουσες νομών  όπου οι γραμμές μεταφορών  εξυπηρετούν και αφορούν οικιακές συσκευές.

Η παραλαβή γίνεται στο πεζοδρόμιο και είστε υπεύθυνοι για τον έλεγχο των προϊόντων που παραλαμβάνετε

Θα πρέπει παρουσία του υπαλλήλου της μεταφορικής εταιρείας να αποσυσκευάσετε και ελέγξετε την ακεραιότητα και την εμφανισιακή κατάσταση των προϊόντων σας.

Εάν διαπιστώσετε χτυπήματα ή σπάσιμο μερών του προϊόντος, ΔΕΝ θα πρέπει να παραλάβετε και να αρνηθείτε. Έπειτα θα πρέπει να μας ενημερώσετε.

Μετά την παραλαβή του από εσάς και την υπογραφή σας στο αντίστοιχο παραστατικό παράδοσης, από τη μεταφορική εταιρεία, ΔΕ φέρουμε καμία ευθύνη για ζημιές ή φθορές που τυχόν προκύψουν.

Η μεταφορά του ελεγχθέντος προϊόντος (αποσυσκευασμένο) από το πεζοδρόμιο σε όροφο ή άλλο μέρος, για τυχόν ζημιές, επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.

Εάν ο πελάτης επιθυμεί τη μεταφορά του είδους σε όροφο πάνω από το ισόγειο τότε θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες για την υπηρεσία  γερανού η οποία χρεώνεται χωριστά.
Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσα σε 4-10 εργάσιμες μέρες (ανάλογα με την ύπαρξη και τη διαθεσιμότητα του προϊόντος.

 Σε περίπτωση που δε μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες κτλ.) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα σας αποσταλεί  e-mail επιβεβαιώνοντας ότι λάβαμε την παραγγελία σας.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα.

Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από το συνδυασμό μεγέθους και βάρους (σύστημα ογκομέτρησης Διεθνούς Οργάνωσης Εναέριων Μεταφορών ΙΑΤΑ).

Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(περιπτώσεις ελαφρών δεμάτων με μεγάλο όγκο), τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος και υπολογίζεται πολλαπλασιάζοντας τις τρεις διαστάσεις του δέματος και διαιρώντας δια 5.000.

Το ελάχιστο κόστος αποστολής είναι πέντε ευρώ (5) και ισχύει αποκλειστικά για Κόρινθο και Λουτρακι και η παράδοση γίνεται επί πεζοδρομίου 

Υπηρεσίες TV- Μεταφορά & επιτραπέζια εγκατάσταση TV ισχύει αποκλειστικά για Κόρινθο και Λουτρακι

Για την επιθυμία μας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε αποστείλετε μας email στο info@georgiou-electric.gr

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχεται προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελία σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. παραβίαση συσκευασίας , σπασμένο εμπόρευμα , λάθος είδος κλπ).

Παραλαβή από το φυσικό κατάστημα.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα εάν δεν έχετε λάβει  τη σχετική επιβεβαίωση και ουδεμία ευθύνη φέρουμε για τυχόν ταλαιπωρία που θα υποβληθείτε.

Το www.georgiou-electric.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών..